Vauvauinti/perheuinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi.

Vauvauintiryhmät

Valokuvaus vauvauintiryhmissä toteutetaan 11.5 ja 25.5 molempien ryhmien aikana. HUOM! Toinen kuvauspäivä on siirtynyt 25.5 päivälle!

Kevään viimeinen vauvauintikerta on 25.5.2019.

ALOITTAVAT VAUVAT klo 10.30

Jos et ole käynyt vauvauinti-infotilaisuudessa, voit ilmoittautua puhelimitse ja sovimme infon erikseen.

JATKAVAT VAUVAT / PERHEUINTI klo 11.00

Ilmoittautuminen ensimmäisen kerran yhteydessä täyttämällä ilmoittautumislomake!

Ohjatut vauvauinnit järjestetään lauantaisin monitoimialtaassa. Ohjaus kestää puoli tuntia. Jatkavien/perheuinnin ryhmässä ohjauksen pääpaino on aina vauvoissa.

Monitoimiallas on suljettuna muulta toiminnalta klo 10.00-11.30 sekä hyppypaikat eivät ole käytössä.

Vauvan aloitusikä vähintään 3 kk ja minimipaino 5 kg.

Vauvauintikertamaksu on 18 €/ohjaus+vauva+2 henkilöä.

Otamme myös kesken kauden uusia vauvauintiperheitä mukaan, silloin ilmoittautuminen etukäteen valvomoon liikunta.vesipekka@raahe.fi tai 08-221 473

HUOM! Vauva- ja perheuinnit on peruttu aina WIBIT-temppurataviikonloppuina:

La 2.2

La 2.3

La 20.4

2-4 v. taaperouintikerho

Lauantaisin klo 11.30-12.00

Ryhmä 1.

12.1-16.3.2019 (8 kertaa) kerhoa ei ole 2.2 ja 2.3

Ryhmä 2.

23.3-18.5.2019 (8 kertaa) kerhoa ei ole 20.4

Hinta 80 €/lapsi ja yksi aikuinen

Taaperouinnissa on mukana aina oma vanhempi tai muu tuttu aikuinen. Harjoittelemme altaassa liikkumista, sukelluksien esiharjoitteita ja uinnin alkeita leikkien ja apuvälineiden avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. Kurssimaksu sisältää ohjauksen lisäksi lapsen ja yhden aikuisen käyntikerrat. Ohjausaika on puoli tuntia. Sitova ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa ma 17.12.2019 klo 10.00 sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/

Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen vasta ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko uimakoulumaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!