Vauvauinti/perheuinti

Kuntokeidas Vesipekka on Turvallinen Vauva- ja perheuintipaikka

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan diplomi. Diplomin lähtökohtana on pienten lasten terveys ja turvallisuus. Tavoitteenamme on varmistaa toiminnan korkea laatutaso jokaisella vauvauintikerralla. Jokainen ohjaajamme on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin. Ohjaajat ylläpitävät ammattitaitoaan aktiivisesti.

Vauvauinti on vauvan ja perheen yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutettujen ohjaajien ohjauksessa ja valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Veden lämpötila nostetaan 32 asteeseen vauvauinnin ajaksi.

Vauvauinnit alkavat marraskuun alussa

Monitoimiallas on suljettu 14.10 saakka kattoremontin vuoksi. (Avataan 15.10) Remontin viivästyminen vaikuttaa vauvauinnin aloituspäivään. Ensimmäinen vauvauinti järjestetään la 3.11.2018.

ALOITTAVAT VAUVAT klo 10.30

Vauvauinti-info aloittaville vauvoille to 30.8.2018 klo 18.00 kokoustilassamme. Ilmoittautuminen tapahtuu vauvauinti-infossa!

JATKAVAT VAUVAT / PERHEUINTI klo 11.00

Ilmoittautuminen ensimmäisen kerran yhteydessä täyttämällä ilmoittautumislomake!

Ohjatut vauvauinnit järjestetään lauantaisin monitoimialtaassa. Ohjaus kestää puoli tuntia. Jatkavien/perheuinnin ryhmässä ohjauksen pääpaino on aina vauvoissa.

Monitoimiallas on suljettuna muulta toiminnalta klo 10.00-12.00 sekä hyppypaikat eivät ole käytössä.

Vauvan aloitusikä vähintään 3 kk ja minimipaino 5 kg.

Vauvauintikertamaksu on 18 €/ohjaus+vauva+2 henkilöä.

Otamme myös kesken kauden uusia vauvauintiperheitä mukaan, silloin ilmoittautuminen etukäteen valvomoon liikunta.vesipekka@raahe.fi tai 08-221 473

HUOM! Vauva- ja perheuinnit on peruttu aina WIBIT-temppurataviikonloppuina:

La 24.11

La 29.12