Kuntosali

Kuntosali

Remontoitu ja uudistettu kuntosalimme sijaitsee kahdessa kerroksessa. Alakerta on jaettu kahteen tilaan, kevyempään ja raskaampaan laitetilaan. Yläkerrassa on lisäksi verryttelytilat, jossa myös Crosscore-kehikko sijaitsee. Sillä saat tehokkaan treenin omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen! Kuntosalin muu laitteisto on myös uusittu vuonna 2016. Tilat ovat viihtyisät, valoisat ja ilmanvaihto toimii hyvin! Kuntosalilippuun sisältyy myös saunan käyttö!

Saimme jouluna 2017 TechnoGymin lihasvoimalla toimivan JUOKSUMATON! Se on helppokäyttöinen, sillä saat tavallista paremman vasteen hapenottotreeniin ja jalkojen lihasvoimaan.

Kuntosalille voit ostaa kertalipun, sarjalipun 10 tai 50 lipun sarjoissa tai kuukausikortin, jonka voimassaolo on 31 päivää. Jos haluat käydä samalla myös uimassa, valikoimassamme löytyy kertayhdistelmälippu ja 10 kerran yhdistelmäsarjalippu, joka sisältää uinnin ja kuntosalin joka käyntikerralle.

Liput ladataan lipunmyynnissä rannekkeelle tai sarjakortille.

Kuntosalin ikäraja on 14 vuotta!

Senioripassi oikeuttaa kuntosalin käytön ja uimisen arkipäivisin kesäkuussa 20.6.2019 saakka

Ma-Pe klo 10.00-16.00

Meillä voit aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti ohjaajan ollessa paikalla. Ei sitoutumispakkoa! Harjoittelun jälkeen rentouttava sauna, sisältyy aina lipun hintaan! Uimaan pääsee samalla reissulla lisähinnalla!

HAASTA itsesi toiminnallisella CrossCore-harjoittelulla! Kehikon käyttöön saat ohjausta ohjausaikoina kuntosalilipun hinnalla!

Hinnasto

Kuntosaliohjelmat:

1.jakoinen + yksi ohjaus Hinta 35 €

”1.jakoinen ohjelma on selkeä ja koko vartalon kattava treeni, jossa yhden treenin aikana käydään kaikki päälihasryhmät lävitse”

2.jakoinen + kaksi ohjausta Hinta 50 €

”2.jakoisessa ohjelmassa ohjelmaan tehdään kaksi erilaista treeniä, jossa esimerkiksi ensimmäisessä käydään alavartalo lävitse ja toisessa ylävartalo”

Loppuvuoden aikana otamme käyttöön laadukkaan physiotools-ohjelman, jolla teemme kuntosaliohjelmat. Physiotools tulostaa ohjelmaan suorittamista auttavat kuvat.

Yksityinen ohjaus salille kuntosalimaksu + 30€

” Jos haluat pelkän ohjauksen ja tukea kuntosaliharjoitteluun, niin voit ostaa meidät kaveriksi kuntosalille, ohjauksen kesto noin 1h”

Sovi aika ohjauksiin liikunnanohjaajilta puh 08-221 473


Testaus:

Kehonkoostumusmittaus 30 €

Kehonkoostumusmittauksia tehdään liikuntaneuvontatilassa ajanvarauksella. Varaa aikasi liikunnanohjaajilta numerosta 08 221 473.

http://www.hurlabs.fi/tanita-mc-980-ma

Saadut tulokset:

 • Rasvan määrä prosentteina ja kiloina
 • Lihasmassan määrä prosentteina ja kiloina, sekä erittelee määrän raajoissa ja keskivartalossa
 • Luumassa
 • Viskeraalinen rasva
 • Solun sisäinen ja ulkoinen neste
 • Perusaineenvaihdunta
 • Metabolinen ikä (elämäntapaindeksi)

Optimi testaustilanne:

 • Seitsemään päivään ei nesteenpoistoa
 • Yhteen-kahteen vuorokauteen ei kovaa harjoittelua tai alkoholia
 • Kolmeen tuntiin ei ruokailua, juomista, tupakointia tai harjoittelua

Ennen mittausta:

 • Käy vessassa 30 min ennen mittausta
 • Ei suihkussa käyntiä ennen mittausta

Mittausta ei voida suorittaa, jos henkilöllä on mm. sydämentahdistin.

Luotettavuuden vuoksi mittausta ei suositella raskauden tai kuukautisten aikana. (Mittaus ei ole vaarallinen raskauden aikana)

PP-ergo 60 €

Kuntopyörällä testataan testattavan maksimaalinen hapenottokyky, eli kestävyyskunto. Testistä saadaan myös henkilökohtaiset sykealueet harjoitteluun. Testi on epäsuora eli hapenottokyky lasketaan matemaattisesti. Testi voidaan polkea uupumukseen saakka tai keskeyttää sovitun sykerajan ylittyessä. Testin kesto noin 30-45min.

Firstbeat 130 €

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Testin kesto kolme päivää + ohjaukset. Testi suoritetaan testaukseen tarkoitetuilla antureilla, jotka kiinnitetään solisluun alle ja kylkikaareen.

Sovi aika ohjauksiin liikunnanohjaajilta puh 08-221 473

Hinnasto:

Firstbeat 130 €

Kehonkoostumus 30 €

PP-ergo 60 €

Kaikki pakettina yhteensä 180 €