Lasten liikuntaleiri 8-10 v (2-4 lk)syyslomaviikolla

Liikuntaleirillä leikitään ja liikutaan monipuolisesti sisä- ja ulkotiloissa, tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin viitenä päivänä viikossa, neljän tunnin ajan. Leiripäivä päättyy aina uintiin, leirillä osallistutaan myös Wibit-temppuradalle. Leirillä tarjoillaan ravitseva välipala. Leirimaksu sisältää leiriohjelman liikunnan ammattilaisten johdolla uusissa tiloissamme, välipalan sekä tapaturmavakuutuksen.

PAIKKA:

Kuntokeidas Vesipekka, palloiluhalli, keilahalli, allasosasto, ArinaAreena

KESTO:

22.-26.10.2018

MA-PE klo 10.00-14.00

IKÄRYHMÄ:

8-10 v (2-4 lk)

RYHMÄN KOKO:

15-20 lasta

HINTA:

80 €/lapsi

Ilmoittautuminen alkaa MA 17.9 klo 10.00 sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/ Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen vasta ryhmäpaikka on vahvistunut.

Koko uimakoulumaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

Lasten uimakerhot

Ryhmä 1. 6-8 v alkeisryhmä ajalla 31.8-19.10 TÄYNNÄ

Ryhmä 2. 6-8 v alkeisryhmä ajalla 26.10-14.12 TÄYNNÄ

Perjantaisin klo 18.30-19.30 (8 kertaa)

Hinta 60 €/kurssimaksu

Soveltuu erittäin hyvin uimataidottomille lapsille. Uimakerhossa harjoitellaan alkeisuintitaitoja apuvälineiden ja leikkien kautta. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lastenaltaassa. Kerhossa suoritetaan varhaistaitomerkki ja/tai vesitaitomerkki.

Lisäryhmä perustettu, ilmoittautuminen käynnissä!

6-8 v alkeisryhmä ajalla 28.8-16.10 TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 18.00-19.00 (8 kertaa)

Ryhmä 1. 8-10 v jatkoryhmä ajalla 31.8-19.10 TÄYNNÄ

Ryhmä 2. 8-10 v jatkoryhmä ajalla 26.10-14.12 VAPAITA PAIKKOJA LÖYTYY!

Perjantaisin klo 17.00-18.00 (8 kertaa)

Hinta 60 €/kurssimaksu

Soveltuu uimataitoisille lapsille, pääsyvaatimuksena 25 metriä uintia omalla tyylillä isossa altaassa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti kuntouintialtaassa. Kerho soveltuu uusille kerholaisille, mutta myös aiempaan kerhoon osallistuneille. Kerhossa suoritetaan harrastusmerkki ja/tai tekniikkamerkki.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin alkaa MA 13.8 klo 10.00 sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/vesipekka/ Emme ota vastaan ennakko- tai puhelinilmoittautumisia!

Ilmoittautuminen on sitovaa! Maksu suoritetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna, jonka jälkeen vasta ryhmäpaikka on vahvistunut. Koko kerhomaksun peruminen vain lääkärintodistuksella. Yksittäisiä poissaolopäiviä emme hyvitä!

Lasten uimakoulut

Ryhmät on jaettu iän ja taitotason mukaan:

Alkeisryhmä 3-4 v: Alkeisryhmässä oma vanhempi tai aikuinen on lapsen mukana jokaisella kerralla altaassa. Vanhempi huolehtii lapsen peseytymisestä ja pukeutumisesta. Uskallan liikkua altaassa. Ryhmässä harjoitellaan sukelluksien esiharjoitteita sekä alkeisuintityylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa. Kurssimaksuun sisältyy lapsen ja aikuisen käynnit ja opetus.

Alkeisryhmä 5-6 v: Uskallan liikkua altaassa. Ryhmässä harjoitellaan sukelluksien esiharjoitteita sekä alkeisuintityylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa.

Sukelluryhmä 5-6 v: Uskallan liikkua altaassa ja saan poimittua esineen lastenaltaan pohjasta. Ryhmässä harjoitellaan sukeltamista ja uinnin alkeistyylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti lastenaltaassa, mutta käymme myös monitoimialtaassa.

Jatkoryhmä 5-6 v: Osaan sukeltaa ja uida omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan sukeltamista ja eri uintityylejä leikkien avulla. Opetus tapahtuu lastenaltaassa ja monitoimialtaassa.

Alkeisryhmä yli 7 v: Uskallan liikkua altaassa. Ryhmässä harjoitellaan sukellusta sekä alkeisuintityylejä. Opetus tapahtuu pääosin monitoimialtaassa.

Jatkoryhmä yli 7 v: Osaan sukeltaa ja uida omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan sukeltamista ja eri uintityylejä. Opetus tapahtuu pääosin kuntoaltaassa.