Keilailu

Keilahalli

Keilahallissa on neljä rataa AMF:n keilakoneilla. Kaikilla radoilla on automaattiset pumperit eli ratojen reunoille nostettavat laidat. Yhdellä radalla voi keilata 1-6 henkilöä. Järjestämme myös hohtokeilausta!

Keilahallissa on omat pukutilat suihkumahdollisuuksilla sekä Inva-WC. Keilahalliin on esteetön kulku hissillä. Lipunmyynti ja rahastus hoidetaan kokonaisuudessaan yläkerran Infopisteessä. Ratamaksu sisältää pallojen sekä kenkien käytön.

Keilahallissa ei voi nautiskella alkoholijuomia!

Hinnasto:

Keilaus 20 €/tunti/rata
Hohtokeilaus 22 €/tunti/rata
Vakiovuoro 20 €/tunti/rata
Vakiovuoro arkisin klo 6.00-16.00 Eläkeläisryhmät, järjestöt ja seurat 12 €/tunti/rata

Aukioloajat talvikaudella 2016-2017:

Ma, Ke, Pe klo 6.00-21.00
Ti, To klo 8.00-21.00
La, Su klo 10.00-18.00

Hohtokeilaus:

KE klo 19-21
PE klo 17-21
LA klo 10-18

SU klo 10-18

Myös muuna aikana voit varata hohtokeilausta varatessasi kaikki neljä rataa!

Ajanvaraus:


info.vesipekka@raahe.fi tai 08-221 474

Vakiovuorot

Keilahallin vakiovuorot harjoitus- ja kilpailukäyttöön kaudelle 2016-2017 ovat haettavissa ajalle 26.9.2016- 28.5.2017 seuraavalla lomakkeella:

Vakiovuorohakemus PDFpdf, 280 kb

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 29.8.2016 klo 16.00 mennessä:


Kuntokeidas Vesipekka
Uimahallintie 8
92100 Raahe

tai sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi

Vakiovuoroja voi hakea myös kesken kauden!

Vakiovuoro on säännöllinen koko vakiokauden kestävä varattu vuoro, samaan aikaan ja samassa tilassa. Vakiovuoro haetaan aina hakemuksella, jonka voi tulostaa yllä olevasta linkistä.

Vakiokauden pituus

Ensimmäinen vakiovuorokausi on keilahallin avaamisesta–28.5.2017. Seuraavat vakiovuorokaudet ovat syyskuu-toukokuu (9 kk) ja niihin on joka vuosi oma hakemuskautensa.

Yksittäisen vakiovuoron peruutus

Vuoro tulee peruuttaa maksuttomasti vähintään kolme vuorokautta ennen vuoron alkua (72 h). Tätä myöhemmin peruutetuista vuoroista perimme täyden maksun. Peruutukset tehdään aina infon sähköpostiin info.vesipekka@raahe.fi tai keilahallin sähköpostiin huolto.vesipekka@raahe.fi

Vakiovuoron laskutus

Kaikki vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen koko radan osalta. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.

Vakiovuorohinnasto on sama kuin yksittäisen vuoron hinnasto. Vakiovuoron etuna on mm. se, että vuoron haltijat voivat kulkea vuorolle vuoron ajan puitteissa suoraan eikä heidän tarvitse kulkea erikseen lipunmyynnin kautta. Sama vuoro on myös varattu koko kauden ajalle.

Vuoron myöntäminen

Kuntokeidas Vesipekan hallitus käsittelee hakemukset hakuajan loputtua. Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin Timmi-varausjärjestelmän kautta. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan.

Hakuprosessin nopeuttamiseksi on huomioitavaa, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut nämä säännöt ennen vakiovuoron alkamista.

varaustilanne

Kilpakeilaus

Kilpailuvuorot:
HUOM! 5.12 alkaen Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-20.00 sekä lauantaisin klo 12.00-14.00.

Ilmoittautuminen kilpailuvuorolle

Varaa paikkasi kilpailuvuorolle 3 vuorokautta ennen kilpailulähdön alkua sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi tai puhelimitse

08-221 474

Ilmoittautumistilanteen näet tästä linkistä.

Keilahallin varaustilanne

Keilavarauksia ei voi tehdä itse netin kautta.

Vuokrakaapit

Keilahallilla on vuokrattavissa kaappeja pallojen säilytykseen. Lunasta kaappi lipunmyynnistä. Vuokra 20 €/kausi/kaappi.