Keilailu

Keilahalli

Keilahallissamme on neljä rataa. Kaikilla radoilla on automaattiset pumperit eli ratojen reunoille nostettavat laidat. Yhdellä radalla voi keilata 1-6 henkilöä. Järjestämme myös hohtokeilausta!

Keilahallissa on omat pukutilat suihkumahdollisuuksilla sekä Inva-WC. Keilahalliin on esteetön kulku hissillä. Lipunmyynti hoidetaan yläkerran Infopisteessä. Ratamaksu sisältää pallojen ja kenkien käytön. Kenkiä löytyy koosta 22 kokoon 50.

Yksityistilaisuudet

Keilahalliamme voi varata yksityiskäyttöön, jolloin tilassa voi nauttia omia alkoholijuomia. Yksityistilaisuus tulee varata ennakkoon lipunmyynnistä. Varaajan tulee varausta tehdessä ilmoittaa yksityistilaisuudelle täysi-ikäinen vastuuhenkilö, joka vastaa tilaisuudesta. Yksityistilaisuuksiin varataan aina koko keilahalli (4 rataa).

Muissa tapauksissa keilahallissa alkoholin nautiskelu on kielletty.

Hinnasto:

Keilaus 20 €/tunti/rata
Hohtokeilaus 22 €/tunti/rata
Vakiovuoro 20 €/tunti/rata
Vakiovuoro arkisin klo 6.00-16.00 Eläkeläisryhmät, järjestöt ja seurat 12 €/tunti/rata

Ajanvaraus:

info.vesipekka@raahe.fi tai 08-221 474

Hohtokeilaus:

KE klo 18-21

PE klo 17-20

LA klo 10-18

SU klo 10-16

Vakiovuorot

Keilahallin vakiovuorot harjoitus- ja kilpailukäyttöön kaudelle 2018-2019 ovat haettavissa ajalle 6.8.2018-31.5.2019 seuraavalla lomakkeella:

(Varauslomake)docx, 17 kb

(Vakiovuorosäännöt)docx, 13 kb

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 1.6.2018 klo 15.00 mennessä:


Kuntokeidas Vesipekka
Uimahallintie 8
92100 Raahe

tai sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi

Vakiovuoroja voi hakea myös kesken kauden!

Vakiovuoro on säännöllinen koko vakiokauden kestävä varattu vuoro, samaan aikaan ja samassa tilassa. Vakiovuoro haetaan aina hakemuksella, jonka voi tulostaa yllä olevasta linkistä.

Vakiokauden pituus

Kauden 2018-2019 vakiovuorokausi on 6.8.2018-31.5.2019.

Yksittäisen vakiovuoron peruutus

Vuoro tulee peruuttaa maksuttomasti vähintään kolme vuorokautta ennen vuoron alkua (72 h). Tätä myöhemmin peruutetuista vuoroista perimme täyden maksun. Peruutukset tehdään aina infon sähköpostiin info.vesipekka@raahe.fi tai keilahallin sähköpostiin huolto.vesipekka@raahe.fi

Vakiovuoron laskutus

Kaikki vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen koko radan osalta. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.

Vakiovuorohinnasto on sama kuin yksittäisen vuoron hinnasto. Vakiovuoron etuna on mm. se, että vuoron haltijat voivat kulkea vuorolle vuoron ajan puitteissa suoraan eikä heidän tarvitse kulkea erikseen lipunmyynnin kautta. Sama vuoro on myös varattu koko kauden ajalle.

Hinnasto tarkistetaan kesäkuussa 2018.

Vuoron myöntäminen

Kuntokeidas Vesipekan hallitus käsittelee hakemukset hakuajan loputtua. Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin Timmi-varausjärjestelmän kautta. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan.

Hakuprosessin nopeuttamiseksi on huomioitavaa, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut nämä säännöt ennen vakiovuoron alkamista.

varaustilannelinkki Timmi-ajanvarausohjelmaan

Kilpakeilaus

Kilpailuvuorot kaudella 2018-2019:
Maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-20.00 sekä lauantaisin klo 11.30-14.00.

Ilmoittautuminen kilpailuvuorolle

Varaa paikkasi kilpailuvuorolle 3 vuorokautta ennen kilpailulähdön alkua sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi tai puhelimitse

08-221 474

Ilmoittautumistilanteen näet alla olevasta linkistä.

Keilahallin varaustilanne

Keilavarauksia ei voi tehdä itse netin kautta.

Vuokrakaapit

Keilahallilla on vuokrattavissa kaappeja pallojen säilytykseen. Lunasta kaappi lipunmyynnistä. Vuokra 20 €/kausi/kaappi.

Avainten palautus

Vuokrakaappien avaimet tulee palauttaa infoon keilakauden päättyessä.