Kulkeminen vesijumppiin

Käy kuittaamassa nimesi nimilistaan lipunmyynnissä aina ennen vesijumppaan menoa. Vesijumppamaksu 2 € maksetaan tullessa kassaan. Uintimaksu maksetaan tai käynti leimataan sarjarannekkeelta lipunmyynnissä.

Huomioithan, että senioripassi ja erityisryhmäliikuntakortti käyvät vesijumppamaksusta kesäkuussa vain ma klo 9.30, ke klo 9.30 ja pe klo 14.30 alkavissa talon omissa vesijumpissa. Lisäksi perimme aina vesijumppamaksun 2 €.

Kaikille avoimet vesijumpat

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen.

Allas-Laviksessa saat kaikki vesiliikunnan hyödyt. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen,kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä.

Allas-Lavis tuo uuden ulottuvuuden Laviksen harrastamiseen. Allas-Lavista voi toteuttaa joko syvässä tai matalassa vedessä liikevaihtoehtoja vaihdellen. Allas-Lavis mahdollistaa Laviksen
harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunut.


Vesijumpat kesäkuussa ajalla 4.6.-29.6.2018

Vesijumpat

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-10.15

Perjantaisin klo 14.30-15.15

uintimaksu + vesijumppamaksu 2 €

Allaslavis

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-16.45

uintimaksu + vesijumppamaksu 2 €