Kulkeminen vesijumppiin

Käy kuittaamassa nimesi nimilistaan lipunmyynnissä aina ennen vesijumppaan menoa. Vesijumppamaksu 2 € maksetaan tullessa kassaan. Uintimaksu maksetaan tai käynti leimataan sarjarannekkeelta lipunmyynnissä.

Huomioithan, että senioripassi ja erityisryhmäliikuntakortti käyvät vesijumppamaksusta talvikaudella vain ma klo 6.30, ke klo 6.30 ja pe klo 14.30 alkavissa talon omissa vesijumpissa. Lisäksi perimme aina vesijumppamaksun 2 €.

Kaikille avoimet ryhmätoiminnat

Allas-Lavis® on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Allas-Laviksessa yhdistyvät vesiliikunnan hyödyt tanssiliikunnan iloon. Lavatanssimusiikin soidessa nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia veden vastusta apuna käyttäen.

Allas-Laviksessa saat kaikki vesiliikunnan hyödyt. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen,kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä.

Allas-Lavis tuo uuden ulottuvuuden Laviksen harrastamiseen. Allas-Lavista voi toteuttaa joko syvässä tai matalassa vedessä liikevaihtoehtoja vaihdellen. Allas-Lavis mahdollistaa Laviksen
harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunut.

Maanantaisin klo 18.00-18.45 13.8.2018 alkaen

uintimaksu + vesijumppamaksu 2 €

Vesijumpat talvikaudella 13.8.2018 alkaen

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 6.30-7.15

Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45

Perjantaisin klo 14.30-15.15

uintimaksu + vesijumppamaksu 2 €

Muu ryhmäliikunta

Jooga kuntosalilla

Maanantaisin klo 19.30-20.30 13.8.2018 alkaen

Jooga pidetään kuntosalin yläkerrassa sijaitsevassa verryttelytilassa. Rauhoittumista ja notkeutta ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella! Voit ottaa myös oman joogamattosi mukaan!

Jooga on rauhallista aloittelijan joogaa, kesto 60 min.

Joogamaksu 7,50 € /kerta sis. suihkun ja saunan käytön

Tunnille otetaan 25 henkilöä tulojärjestystä. Emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia!