Sopimustilin avaaminen yrityksille

..

Tili on tarkoitettu yritysten ja rekisteröityjen yhdistysten ja seurojen työntekijöiden ja jäsenien tuetuksi liikuntaeduksi.

Tilin avaaminen
Tilin voi avata yrityksen/yhteisön henkilö, joka on oikeutettu sen avaamiseen yrityksen puolesta. Tilisopimus- ja hinnasto löytyvät nettisivuiltamme. Sopimus lähetetään osoitteeseen Kuntokeidas Vesipekka, Uimahallintie 8, 92100 Raahe tai toiminnan ollessa käynnissä sen voi toimittaa myös Kuntokeidas Vesipekan palvelupisteeseen.

(Yritystilin sopimuksen säännöt)docx, 20 kb
docx, 20 kb

(Yritystilisopimus)docx, 14 kb

Hinnasto

Hinnasto tarkistetaan kesäkuussa 2018.


Ennakkoon toimitetut sopimukset ovat käytössä heti Kuntokeidas Vesipekan toiminnan alkaessa. Myöhemmin saapuneet tilit ovat käytössä noin 5 vuorokauden kuluessa sopimuksen saapumisesta. Tilin avautumisesta ilmoitetaan sopimuksessa määritellyn yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.


Miten tili toimii
Yritystili toimii niin, että tilin oikeutetut käyttäjät lunastavat itselleen rannekkeen (arvo 10 €) saapuessaan kuntoilemaan ensimmäistä kertaa. Sarjaliput ladataan rannekkeelle tilin kautta. Asiakas maksaa mahdollisen omavastuun ja laskutusosuus siirretään perittäväksi yritykseltä. Palloilulajietuihin ei asiakkaan tarvitse erikseen lunastaa maksullista ranneketta, vaan hän asioi joka kerta lipunmyynnissä hoitaen maksutapahtuman sopimusehtojen mukaisesti.


Vaihtoehtoisesti yritys/yhteisö voi itse hankkia sarjarannekkeita lipunmyynnistä ja jakaa työntekijöidensä käyttöön.

Miten ranneke toimii
Seuraavilla käyntikerroille sarjarannekkeen haltija voi mennä suoraan sisääntuloporteista tiloihin, joihin ranneke oikeuttaa. Tämä tekee asioinnista joustavampaa ja helpottaa ajoittaista ruuhkaa kassalla. Kun käyttäjä leimaa rannekkeen sisääntuloportilla, vähenee siitä yksi käyttökerta.


Sarjaranneke on asiakkaan omaisuutta, eikä hän luovuta ranneketta pois lähtiessään portilla. Rannekkeelle voidaan ladata myöhemmin lisää tuotteita. Rannekkeelle ladattavat sarjaliput ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä alkaen.


Seuranta ja rajoitukset
Yritys/yhteisö voi sopia henkilökuntansa kanssa esim. jäsenkortin tai yrityksen henkilökortin esittämistä oikeudeksi ostotapahtumaan. Tästä tulee ilmoittaa myös sopimuksessa. Nimilistoja emme vastaanota.
Ostotapahtumassa rannekkeelle ladataan käyttäjän nimitiedot. Lipunmyynnissä pystytään seuraamaan kuka ranneketta käyttää, sekä tekemään tarvittaessa tarkastuksia. Sarjaranneke on henkilökohtainen. Yritys voi seurata henkilöstön ostotapahtumia laskutuksen liitteenä toimitetusta listasta. Yritys ja henkilökunta sopivat keskenään mahdolliset seuraukset/toimenpiteet sarjarannekkeen mahdollisesta väärinkäytöstä.


Rannekkeelle voidaan sopimuksessa määritellä rajattu yhden kerran viikoittainen käyntimäärä. Silloin ranneke ei anna kulkulupaa portilla kuin kerran viikossa.


Kadonnut sarjaranneke
Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista sarjarannekkeista eikä rannekkeen väärinkäytöstä. Omavastuuosuuksia ei palauteta eikä kadonneesta rannekkeesta makseta rahoja takaisin tai hyödynnetä summaa uuden rannekkeen hankkimisessa.


Mikäli sarjaranneke katoaa, voi rannekkeen omistaja ilmoittaa kadonneen rannekkeen numeron lipunmyyntiin. Kadonnut ranneke voidaan sulkea, jolloin sillä ei voi kulkea kulkuportista. Sulkulistan viive ilmoituksesta on 1 arkipäivä.


Tiedoksi annettava työpaikalla/jäsenille
Tilin avaamisen jälkeen on toivottavaa, että tilisopimuskopio ja hinnasto ja ohjeet ovat jatkuvasti työntekijöiden nähtävillä.


Muut verotuelliset maksuvälineet
Tilisopimuksen vaihtoehtona lipunmyynnissä käyvät myös seuraavat verotuelliset maksuvälineet:
• Smartum: Liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum-saldokortti
• Edenred Finland Oy: Ticket Mind&Body- ja Ticket Duo-kortti
• RJ-kuntoiluseteli Oy: Tyky-kuntoseteli
• Edenred Finland Oy: Virikeseteli


Verotuellisilla maksuvälineillä voi maksaa ainoastaan henkilökohtaisia kerta- ja sarjamaksuja.
Verotuellisella maksuvälineellä ostettuun sarjarannekkeeseen tallennetaan nimitieto. Henkilökohtaiseksi nimettyä sarjaranneketta käyttäessä varaudu todistamaan henkilöllisyys jokaisella käyttökerralla. Verotuellisia maksutapoja vastaanottaessa noudatamme voimassa olevia verohallinnon ohjeita.


Lisäksi yritys/yhteisö voi varata palloilulajien vakiovuoroja yrityksen/yhteisön nimiin. Vakiovuoro on säännöllinen vuoro kyseiseen lajiin, aina samaan aikaan ja samassa paikassa vakiokauden ajan. Vakiovuorot laskutetaan suoraan yritykseltä. Vakiovuoroista lisää tietoa palloiluhallin vuorohakemus-sivulla.