Senioripassi

Senioripassin käyttö

Senioripassi on tarkoitettu Raahelaisille yli 63-vuotiaille. Sen hinta on 35 € / vuosi. Passi on voimassa vuoden ajan ostopäivästä alkaen. Myös Siikajokisilla ja Pyhäjokisilla on omat senioripassinsa. Passi oikeuttaa käyttämään Kuntokeidas Vesipekan allasosastoa sekä kuntosalia rajoitetuin ajoin. SENIORIPASSI ON HENKILÖKOHTAINEN!

Senioripassin hankinta

Kuntokeidas Vesipekan kulunvalvonta on muuttunut oleellisesti. Pahvisella passilla ei voi enää kulkea liikuntatiloissamme. Ensimmäisellä käyntikerralla asiakas lunastaa rannekkeen, jonka arvo on 10 €. Ranneke nimetään asiakkaan nimelle ja se on henkilökohtainen. Henkilöllisyystodistus on esitettävä aina passin ostohetkellä. Asiakas saa myös pahvisen passin, jolla hän voi todistaa kulkuoikeuden muissa liikuntapaikoissa.

Miten ranneke toimii

Senioripassirannekkeeseen on rajattu valmiiksi käyttöajat. Se toimii talvikaudella ma ja ke klo 6.00-16.00 sekä ti, to ja pe klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Lisäksi ma ja ke aamujen klo 6.30 alkavaan ja perjantain klo 14.30 alkavaan vesijumppaan pääsee senioripassilla + 2 € vesijumppamaksulla. Rannekkeella lukitaan myös pukukaapit, sekä sillä pääsee kulkemaan allasosaston porteista ja kuntosalin ovesta. Ranneketta ei luovuteta poistuessa liikuntapaikasta, vaan se kulkee aina asiakkaan mukana. Ranneke on oltava jokaisella käyntikerralla ranteessa, ilman sitä ei pääse liikkumaan senioripassihintaan.

Rannekkeen katoaminen

Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista sarjarannekkeista eikä rannekkeen väärinkäytöstä. Omavastuuosuuksia ei palauteta eikä kadonneesta rannekkeesta makseta rahoja takaisin.


Mikäli sarjaranneke katoaa, rannekkeen omistaja ilmoittaa kadonneen rannekkeen numeron lipunmyyntiin. Kadonnut ranneke lukitaan, jolloin sillä ei voi kulkea kulkuportista. Sulkulistan viive ilmoituksesta on 1 arkipäivä. Sen jälkeen asiakas voi ostaa uuden rannekkeen, johon ladataan maksutta jäljellä oleva kadonneen senioripassin aika. Tämä edellyttää, että kuitti on tallessa.