Palloiluhallin tilojen varaus

Kauden 2019-2020 vakiovuorojen haku on käynnistynyt

Kuntokeidas Vesipekan kauden 2019-2020 vakiovuorot ovat haettavissa ajalle 29.7.2019-31.5.2020 seuraavalla lomakkeella:

(Vakio- ja kilpailuvuorohakemus)docx, 17 kb

(Palloiluhallin käyttösäännöt)docx, 16 kb

Uusi hinnasto on voimassa 29.7.2019 alkaen (HINNASTO)pdf, 131 kb

Hakemukset tulee toimittaa 24.5.2019 mennessä osoitteeseen:

Kuntokeidas Vesipekka
Uimahallintie 8
92100 Raahe

Vakiovuoroja voi hakea myös kesken kauden myös sähköpostitse info.vesipekka@raahe.fi. Täytä ja lähetä hakemus!

Palloiluhalli

Palloiluhallissa on pääsääntöisessä käytössä neljä sulkapallokenttää ja yksi tenniskenttä, jossa vaihtoehtoisesti voi pelata salibandya tai lentopalloa. Palloiluhallissa on varaus kahdeksalle sulkapallokentälle tai kahdelle tenniskentälle/salibandykentälle/lentopallokentälle.

Vakiokauden pituus

Kauden 2019-2020 vakiovuorokausi on 29.7.2019-31.5.2020

Palloiluhallin aukioloajat

Palloiluhallin vuoroja voi varata Kuntokeidas Vesipekan aukioloajoille. Aukioloaikojen ulkopuolelle ei voi hakea vuoroja sähköisen kulunvalvonnan vuoksi.

Vakiovuorolaisten kulkukortit

Hakemukseen ilmoitetun henkilömäärän perusteella vuorolle ladataan kulkukortit, jotka vuoron hakija lunastaa ennen ensimmäistä vuoroa lipunmyynnistä. Jokaisen pelaajan tulee hankkia itselleen oma kulkukortti. Yhden kortin hinta on 5 €. Kortit jäävät asiakkaalle ja samaan korttiin voidaan ladata joka vuosi uusi vakiovuorokulkuoikeus. Kortti toimii kulkuportissa puoli tuntia ennen vuoron alkua ja puoli tuntia vuoron loppumisesta, sekä pukukaappi suljetaan tällä kortilla. Yhdellä kortilla voi kulkea vain yksi henkilö.

Kortin katoaminen

Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista korteista eikä väärinkäytöstä. Kadonneesta kortista ei makseta rahoja takaisin, vaan asiakas hankkii uuden ladattavan kortin lipunmyynnistä. Mikäli kortti katoaa, kortin omistaja ilmoittaa kadonneen kortin numeron lipunmyyntiin. Kadonnut kortti voidaan sulkea, jolloin sillä ei voi kulkea kulkuportista. Sulkulistan viive ilmoituksesta on 1 arkipäivä. Säilytä korttisi sarjanumero.

Yksittäisen vakiovuoron peruutus

Vuoro tulee peruuttaa maksuttomasti vähintään kolme vuorokautta ennen vuoron alkua (72 h). Tätä myöhemmin peruutetuista vuoroista perimme täyden maksun. Peruutukset tehdään aina infon sähköpostiin info.vesipekka@raahe.fi.

Vakiovuoron laskutus

Kaikki vakiovuorot laskutetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa määritellyn maksajan osoitteeseen. Vakiovuoroista emme peri laskutuslisää. Vakiovuoro laskutetaan kokonaisuudessaan kenttämaksuna, eikä sen maksuun voi käyttää liikuntaseteleitä, saldokortteja eikä yritysten/yhdistysten erillisiä tilisopimuksia.
Vakiovuorohinnasto on sama kuin yksittäisen vuoron hinnasto. Hinnat ovat luettavissa hinnasto-sivulta. Vakiovuoron etuna on mm. se, että vuoron haltijat voivat kulkea vuorolle vuoron ajan puitteissa suoraan kulkuporteista, eikä heidän tarvitse kulkea erikseen lipunmyynnin kautta. Sama vuoro on myös varattu koko kauden ajalle.

Vuoron myöntäminen

Vuorot vahvistetaan varausvahvistuksella hakemuksessa ilmoitetun hakijan sähköpostiin Timmi-varausjärjestelmän kautta hakuajan päätyttyä. Varausvahvistuksessa näkyvät kaikki onnistuneet varauspäivämäärät. Säilytä varausvahvistus koko vakiokauden ajan.


Hakuprosessin nopeuttamiseksi huomioitavaa on, että hakemuksessasi on oikeat laskutustiedot sekä y-tunnus tai yksityishenkilön kohdalla henkilötunnus ja sähköpostiosoite.


Vuoron varaajan vastuulla on, että jokainen vuorolla pelaava on lukenut säännöt ennen vakiovuoron alkamista.