Palloiluhallin varaaminen

Varaukset

Varaukset tehdään palvelupisteen kautta, joko puhelimitse 08-221 474 tai sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi. Varauksia voi tehdä myös tältä sivulta varauslinkin kautta suoraan Timmi-ajanvarausjärjestelmästä. Kirjauduttuasi palveluun, voit tehdä varauksia sulkapalloon, tennikseen sekä salibandyyn. Voit myös perua varauksesi 3 vuorokautta (72 h) ennen varauksen alkua sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi. Peruuttamattomista varauksista laskutamme kenttämaksun mukaan. Vakiovuorot haetaan aina hakemuksella, katso ohjeet Vuorohakemukset

HUOM! Varaukset tehdään aina tunnin varauksina tasatunneille. Halutessasi useamman tunnin varauksen, tee varaukset peräkkäin erillisinä varauksina.

Varaustilannelinkki Timmi-ajanvarausohjelmaan

Vuoron maksu

Yksittäiset varaukset maksetaan aina lipunmyynnissä ennen vuoron alkua. Palloilulajin varauksesta voit maksaa oman osuutesi myös kohdennetulla maksuvälineellä, liikuntasetelillä (tutustu hinnastot-sivulla verotuellisten maksuvälineiden ohjeisiin). Maksun yhteydessä jokainen pelaaja saa kulkurannekkeen, jossa on kulkuoikeus kyseiseen tilaan sekä pukuhuoneeseen. Rannekkeella lukitaan myös pukukaappi. Ranneke syötetään porttiin pois tullessasi.

Palloiluhalli

Palloiluhallissa on pääsääntöisessä käytössä neljä sulkapallokenttää ja yksi tenniskenttä, jossa vaihtoehtoisesti voi pelata salibandya tai lentopalloa. Palloiluhallissa on varaus kahdeksalle sulkapallokentälle tai kahdelle tenniskentälle/salibandykentälle/lentopallokentälle.

Vuokravälineet

Lipunmyynnistä voi vuokrata sulkapallo- sekä tennismailoja. Yhden mailan vuokra on 3,50 €. Jos asiakas vaurioittaa vuokraamaansa mailan, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.

Vuorolaisen vastuu ja säännöt

  • salibandy- ja lentopallovuorolaiset poistavat tennisverkon vuoron alussa
  • salibandyvuorolaiset laittavat maalit kentälle
  • lentopallovuorolaiset laittavat lentopalloverkon paikalleen ja poistavat verkon vuoron loputtua
  • salibandy- ja lentopallovuorolaiset laittavat tennisverkon paikalleen vuoron loputtua
  • salibandyvuorolaiset poistavat maalit kentältä vuoron loputtua
  • roskat laitetaan hallissa sijaitseviin roska-astioihin
  • kentälle ei saa mennä ulkokengillä
  • kentällä ei saa pelata sellaisilla sisäpelikengillä, joista tarttuu väriä kentän pintaan
  • PELIKENTÄLLE SAA MENNÄ VASTA OMAN VUORON ALKAESSA, JOTTA KAIKILLA PELAAJILLA SÄILYY TURVALLISEN PELAAMISEN MAHDOLLISUUS

Näitä sääntöjä noudattamatta jättänyttä vuoroa laskutetaan 20 € / kerta.