RANNEKKEEN KÄYTTÖ UIDESSA JA KUNTOILLESSA

Katso seuraava video rannekkeiden käytöstä porteilla ja pukuhuoneessa!

https://www.youtube.com/watch?v=c6SaHgTAd6g

Tiloissamme pääsee liikkumaan rannekkeella, joka lunastetaan lipunmyynnistä uinti-, kuntosali- tai palloilumaksua vastaan. Rannekkeella kuljetaan sisääntuloportista, kuntosalin ovesta sekä allastilan ovista, lukitaan ja avataan pukukaappi sekä poistutaan lähtöportista. Ranneke on henkilökohtainen. Yhdellä rannekkeella voi kulkea vain yksi henkilö per käynti.

Kertalippuranneke

Kertakäynnillä rannekkeen väri on valkoinen. Ranneke maksaa uinti- tai kuntosalimaksun verran. Myös palloilulajin pelaajat saavat rannekkeet kenttämaksua vastaan. Pukutilasta lähtiessä valkoinen ranneke syötetään lähtöportilla sille tarkoitettuun aukkoon rannekkeen lukko-osa viimeisenä. Näin portin lukitus avautuu ja pääsee kulkemaan sakaraportista läpi. Poistuessa pukukaappi on jätettävä aina auki, jotta portti avautuu.

Sarjalippuranneke

Sarjaranneke on väriltään musta. Sarjaranneke lunastetaan omaksi ensimmäisellä käyttökerralla, samalla kun ostetaan sarjalippu tai kuukausikortti uintiin. Ranneke maksaa 10 €. Rannekkeelle voi myöhemmin ladata lisää uinnin sarjalippuja. Ranneke laitetaan käteen jo esim. kotona ja sillä kuljetaan samoin kuin kertarannekkeella, mutta sitä ei palauteta koskaan lähtöportilla vaan se leimataan portin lukijalaitteessa, jolloin sakaraportti avautuu. Kohdennetulla maksuvälineellä (liikuntasetelit ja yritystilisopimukset) ostettuihin tuotteisiin koodataan oston yhteydessä asiakkaan nimitiedot. Ranneke on henkilökohtainen.

Sarjakortti

Sarjakortti on väriltään valkoinen. Siihen ladataan kuntosalin kuukausikortti sekä kuntosalin sarjaliput ja palloilun vakiovuorojen kulkuoikeudet. Sarjakortti maksaa asiakkaalle 5 euroa ja se lunastetaan ensimmäisen oston yhteydessä. Siihen voi myöhemmin ladata lisää kuntosalin sarjatuotteita sekä palloilun vakiokulkuoikeuksia. Kortti on henkilökohtainen.

Säilytä sarjarannekkeen tai sarjakortin sarjanumero. Kuntokeidas Vesipekka ei vastaa kadonneista sarjarannekkeista eikä rannekkeen väärinkäytöstä.

Mikäli sarjaranneke katoaa, voi rannekkeen omistaja ilmoittaa kadonneen rannekkeen numeron lipunmyyntiin. Kadonnut ranneke voidaan sulkea, jolloin sillä ei voi kulkea kulkuportista.

Senioripassin muuttaminen rannekkeelle

Pahvinen senioripassi ei käy enää Kuntokeidas Vesipekassa. Senioripassi muutetaan ensimmäisellä käyttökerralla rannekkeelle, jolla kuljetaan Vesipekan tiloissa. Pahvinen kortti jää asiakkaalle ja se käy edelleen muissa liikuntapaikoissa mm. Raahelassa, liikuntahallilla ja jäähallilla niissä oikeutetuilla ajoilla. Rannekkeen lunastamismaksu on 10 € ja se nimetään henkilökohtaiseksi.

Lue tarkemmat ohjeet seniorirannekkeen käytöstä AJANKOHTAISTA-palstalta!

TERVETULOA VESIPEKKAAN-ESITE

Tutustu kolmikieliseen esitteeseemme sekä englanninkieliseen hinnastoon!

Welcome to Vesipekka • ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ В VESIPEKKApdf, 3001 kb

(OPENING TIMES and PRICE LIST IN ENGLISH)pdf, 146 kb

Meillä saat kylpylätason palvelut uimahallilipun hinnalla!

 • 25 m kuntoallas syvyys 1,2-1,4 m +28°
 • syväallas 25 m +26°
 • monitoimiallas +30°
 • kylmäallas +9°
 • pienten lasten kahluuallas syvyys 15-20 cm
  +30°
 • lastenallas +30°
 • liukumäki pituus 45 m
 • höyrysaunat uimareille
 • kuntosali
 • palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy)
 • keilahalli, 4 ratainen
 • kahvio ja lipunmyynti
 • kokoustila max 20 hlö:ä
 • Inva-tilaussauna
 • solarium
 • kehonkoostumusmittaus
 • omat puku- ja pesutilat sekä saunat uimareille ja pelaajille/kuntoilijoille

Kesäaukioloajat

3.6-20.6.2019

Ma-Pe klo 10.00-19.00

La klo 10.00-16.00

Su suljettu

Monitoimiallas ja kylmäallas ovat SULJETTU TO 20.6 altaiden tyhjennyksen vuoksi huoltotoimia varten. Lastenallas on uimakoulujen opetuskäytössä klo 12.00 alkaen.

Huoltotauko 21.6-28.7.2019

SEURAA MEITÄ
Facebookissa ja Instagramissa!

Uinti- tai kuntoiluaika on 1,5 tuntia/laji!

KAHVILASSAMME ON ILMAINEN WIFI!

FREE WIFI!

KUUNTELE TÄSTÄ MAINOSBIISIMME!

(Vesipekan radiomainos)mp3, 807 kb


Vesijumpat

Järjestämme erilaisia ohjattuja vesijumppia kuntoaltaassa.

Lue lisää sivulta Vesivoimistelu

Vauvauinti

Meillä on Turvallisen Vauva- ja perheuintipaikan Diplomi!

Lue lisää vauvauinnin järjestämisestä hallissamme Vauvauinti

Wibit Aqua Track-temppurata

Wibit-rata on tasapainoa ja kehonhallintaa vaativa taitorata syvässä altaassa.

Radalla voi kiipeillä, ylittää esteitä sekä laskea liukumäkeä. Rata on tarkoitettu yli 6 vuotiaille uimataitoisille lapsille sekä aikuisille! Radalle pääsee normaalilla uimahallin sisäänpääsymaksulla.
Lue lisää sivulta WIBIT AQUA TRACK

Lasten uimakerhot

Lasten uimakerhot keväälle 2019 on julkaistu. Ilmoittautuminen alkaa MA 17.12.2018 sähköisen järjestelmän kautta Lasten uimakoulut

Uutena ryhmänä TAAPEROUINTIKERHOT 2-4 vuotiaille lapsille!