ArinaAreenan harjoitusvuorot

Varaustilannelinkki Timmi-varausohjelmaan

Ennen varauksen tekemistä etsi vapaita aikoja yllä olevasta linkin kautta Timmi-varausohjelman sivuilta. Ohjelmassa valkoisena olevat ajat ovat vapaita aikoja. Timmin kautta ei voi tehdä itse varauksia.

Tutustu käyttösääntöihin! Käyttösäännöt

Varausten tekeminen

Raahen koulujen (peruskoulut ja lukio) liikuntatuntivaraukset: tehdään aina sähköpostilla info.vesipekka@raahe.fi kautta ajalle ma-pe klo 8.00-15.00. Ilmoita sähköpostissa varaustiedot; koulu, luokka, varaajan yhteystiedot sekä puhelinnumero ja luokkakoko. Saat oveen tarvittavan pin-koodin koulunne rehtorilta.

Irtovaraukset: yksittäiset irtovaraukset sähköpostiin info.vesipekka@raahe.fi. Varauksesta lähetämme varausvahvistuksen sähköpostiisi, joka sisältää oveen tarvittavan pin-koodin.

Turnaukset ja kilpailut: haetaan aina varaushakemuksella. Hakemus ja ohjeet löytyvät Vuorohakemukset sivulta. Varauksesta lähetämme varausvahvistuksen sähköpostiisi, joka sisältää oveen tarvittavan pin-koodin. Hakemus lähetetään osoitteeseen info.vesipekka@raahe.fi.

Vakiovuorot: haetaan aina varaushakemuksella. Hakemus ja ohjeet löytyvät Vuorohakemukset sivulta. Varauksesta lähetämme varausvahvistuksen sähköpostiisi, joka sisältää oveen tarvittavan pin-koodin.

Oven PIN-KOODI

Kun olet tehnyt varauksen, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka sisältää vuorollesi toimivan ulko-oven pin-koodin. Avaimet eivät enää toimi ArinaAreenan ovessa.

Pin-koodi toimii ArinaAreenan ja Kuntokeidas Vesipekan WC:n ovessa 30 min. ennen ja jälkeen vuoron.

Vakiovuoroissa sama pin-koodi toimii joka viikko vuoron yhteydessä. Suljettuina juhlapyhinä koodi ei toimi.

Miten PIN-KOODI toimii?

Syötä varauksesi pin-koodi lukijaan ja paina # jolloin oven sähkölukko avautuu. Paina kahva alas ja avaa sekä sulje ovi. HUOM! On hyvin tärkeää, ettei ovea jätetä auki vuoron ajaksi. Vuoron varaaja antaa pin-koodin tiedoksi pelaajille. Sama pin-koodi toimii sekä ArinaAreenan ovessa että WC:n ulommaisessa ovessa 30 min. ennen ja jälkeen vuoron.

Pukutilat/suihkut: ArinaAreenassa ei ole erillistä pukutilaa/suihkumahdollisuutta. Kuntokeidas Vesipekan Arinan puoleisessa päädyssä olevat WC:t ovat käytössä pin-koodilla vuoron aikana. Koivuluodon urheilukentän pukutiloja voi tiedustella Raahen jäähallilta p. 044 439 3329.

Vakiovuorot

pvmKOKO HALLI
MA

TI

KE

TO

PE

LA

SU